Univé Leksprong

Verder lezen

De uitdaging

Univé bestaat inmiddels uit 8 regionale afdelingen. Enige tijd geleden fuseerden Univé Leksprong en Univé Zuid-Holland. Dat vraagt natuurlijk om heldere communicatie naar de organisatie en alle leden. Hiervoor vroeg onze samenwerkingspartner Nzym om hulp. Dat deden we natuurlijk graag.

Verder lezen

De aanpak

Samen met Nzym zorgden we voor een stevig fundament. We richtten ons op het procesvlak en het intern borgen van dit fusietraject. Zo hebben wij interne sessies en ledenvergaderingen vastgelegd, ondersteunden we het bestuur hebben met communicatiemiddelen en ontwikkelden we het Het Groene Hart boek.

Verder lezen

Het resultaat

  • Van transitieproces naar akkoord op fusie
  • Faciliteren interne en ledencommunicatie
  • Diverse films en animaties
  • ‘Het Groene Hart’ boek

Marcel over onze samenwerking

Wij hebben met veel plezier intensief samengewerkt. De uitdaging in de communicatie naar onze leden was om ze mee te nemen in het waarom van onze fusie naar Univé Het Groene Hart. Wat zou het hen gaan brengen? Wat moesten ze achterlaten?

We gingen voor maximale binding, samen met Jeroen (proces, presentaties, films), Sandra (proces, content, scripts), Sven (fotografie) en Krispijn (vormgeving). Een mooie traject met een prachtig resultaat: het akkoord op de fusie. Dank voor deze leerzame tijd en mooie samenwerking.

— Marcel Frijns, Univé Het Groene Hart —

Creators van dit project

Jeroen

marketeer

Krispijn

grafische vormgeving

Sven

Fotograaf

Kunnen we helpen?

Zoek je een flexibele mar-comschil met alle specialismen die jouw organisatie nodig heeft?

We hebben alles in huis. Kijk maar!