Locatie:

Zwitsal Apeldoorn
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Routebeschrijving

Geloof in de kracht van technologie

Verder lezen

De uitdaging

Als een bedrijf bij je aanklopt met technologieën die de wereld letterlijk kunnen veranderen, dan ga je natuurlijk graag in gesprek. SCW Systems was op zoek naar een partij die ze kon helpen met een nieuwe website. De huidige was verouderd en voldeed wat betreft huisstijl en boodschappenstructuur niet meer. En hoewel SCW hun baanbrekende technologieën nog niet aan de grote klok wilden hangen (want nog in opstartfase) was er vooral richting nieuwe medewerkers een uitdaging. Hoogopgeleide engineers willen graag weten waar ze aan toe zijn voordat ze solliciteren.

Verder lezen

De aanpak

We zijn om tafel gegaan om helder af te bakenen wat de doelstellingen van de website zijn. Daarbij kwam ook naar voren dat de huisstijl aandacht nodig had. In goed overleg hebben we er daarom voor gekozen om op de homepage alle ruimte te nemen voor de visie van SCW Systems. Een inspirerend verhaal dat uitnodigt om verder te lezen. Daarnaast was het belangrijk om de twee belangrijkste technologieën van het bedrijf helder uit te leggen, gericht op nieuwe medewerkers, politiek en mogelijke investeerders.

Verder lezen

Het resultaat

  • Website
  • Logo
  • Visuele identiteit
  • Marketing- en communicatieondersteuning

Wout over onze samenwerking

Met veel plezier heb ik met het team van Creators Connect samengewerkt. Het team is creatief, positief, professioneel, behulpzaam en flexibel. Het heeft SCW in de scale-up fase goed kunnen begeleiden om onze positionering en boodschappen te vertalen naar een heldere en aansprekende website.

Creators van dit project

Wessel

communicatie

Robbie

grafisch ontwerp

Mathijn

websites

Jeroen

marketeer

Kunnen we helpen?

Wil je ook een echt flexibele marketing- en communicatieschil? We hebben alle specialismen die jouw organisatie nodig heeft.

We zitten bomvol ideeën en die delen we graag met je.