Locatie:

Zwitsal Apeldoorn
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Routebeschrijving

PK OEM Parts

Verder lezen

De uitdaging

PK OEM Parts levert Wärtsila spare parts voor energiecentrales en scheepvaart. Na jaren van autonome groei zijn de doelstellingen bijgesteld. Daar was ook een flinke bak marketing en communicatie voor nodig. Daar was extra professionele hulp bij nodig.

Verder lezen

De aanpak

We gingen met het management om een nieuwe tactiek uit te stippelen: voortbouwen op wat er al is én gaandeweg finetunen wat beter kan. Dat begon met een simpele uitbreiding van de oude website, maar inmiddels staat er een prachtige nieuwe website en hebben we verschillende marketingcampagnes gelanceerd. En als uitvoerend marketingpartner hebben we nog een mooie weg te gaan.

Verder lezen

Het resultaat

  • Nieuwe website
  • Meer marketing- en communicatiekennis binnen de organisatie
  • Meer slagkracht
  • Vergroten van naamsbekendheid
  • Hogere conversie met internationale campagnes

John over onze samenwerking

Wij werken al sinds 2019 met Creators Connect. Een relatie die alleen maar is gegroeid. Onze vraag draaide in eerste instantie om een paar wijzigingen op de website. Maar de Creators vroegen terecht door naar de vraag achter de vraag. Waar wilden wij heen met PK OEM Parts? Hoe zien we dat? Wat gebeurt er in de markt? Hoe spelen wij hierop in? En dat is belangrijk om scherp te hebben, als je stappen wilt maken. En dat wilden we!

Dus gingen we eens goed om tafel en stippelden we een pad uit. Inmiddels begrijpt Creators Connect hoe onze business werkt. Ze leggen heel goed de verbinding naar kansen en mogelijkheden voor marketing. En ze nemen ons geduldig mee aan de hand en laten zien hoe we hier effectief op in kunnen spelen.

Samen met de Creators Marijn, Krispijn, Mathijn en Jeroen maken we mooie stappen. En minstens zo belangrijk: we ervaren het als een hele fijne, laagdrempelige en waardevolle samenwerking. Creators Connect is een aanwinst voor iedere organisatie.

— John Dolman, PK OEM Parts —

Creators van dit project

Jeroen

marketeer

Krispijn

grafische vormgeving

Marijn

online marketeer

Mathijn

websites

Marielle

fotografie

Kunnen we helpen?

Ben je op zoek naar een flexibele marketing- en communicatieschil met de specialismen die jouw organisatie nodig heeft?

We zitten bomvol ideeën en die delen we graag met je.