Hollander Techniek

Verder lezen

De uitdaging

Hollander Techniek zit al ruim 45 jaar in de branche. Nou was de website niet zo oud, maar hij sloot niet meer aan bij het verhaal van Hollander Techniek. Er waren meer functionaliteiten nodig en de look-and-feel vroeg om een facelift. Ze zochten een club die dat echt samen met hen kon aanpakken.

Verder lezen

De aanpak

We formeerden een projectgroep met de ‘Hollanders’ Sanne, Petra en Joost en het Creators-team Astrid, Marijn, Malouke en Jeroen. Samen brachten we het gebruik van de website in kaart, stelden persona’s en klantreizen op en toetsten dit bij interne en externe relaties.

Vervolgens vatten we onze aanpak samen in de communicatieboodschap ‘Samen grenzen verleggen in techniek’. Tegelijkertijd gingen we aan de slag met het functioneel en visueel ontwerp van de website. En na toetsing van deze opzet mochten we het online platform bouwen. Een feest!

Door de fijne samenwerking en het resultaat konden we ook aan de slag met de ‘werken bij’ website en ondersteunen wij Hollander Techniek in de online marketing.

Verder lezen

Het resultaat

  • Kiezen op basis van scherpe analyses
  • Communicatieboodschap opstellen
  • De nieuwe corporate website
  • De nieuwe werken bij website
  • Ondersteuning in de online marketing

Creators van dit project

Astrid

communicatie & branding

Jeroen

marketeer

Marijn

online marketeer

Kunnen we helpen?

Ben je op zoek naar een flexibele marketing- en communicatieschil met de specialismen die jouw organisatie nodig heeft?

We zitten bomvol idee├źn en die delen we graag met je.