Locatie:

Zwitsal Apeldoorn
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Routebeschrijving

Mensen willen vooral zorgeloos genieten van hun keuken

Verder lezen

De uitdaging

Danny Middelink Keukens is opgericht door Danny in 2020. Vanaf de start heeft hij alle middelen zelf gecreëerd van logo, huisstijl tot website. Danny kwam bij ons met de vraag hoe hij kon professionaliseren.

Goede vraag natuurlijk en na een goed gesprek kwamen we tot de conclusie dat zijn verhaal door middel van copywrite nog krachtiger neergezet kon worden en de uitstraling van zijn website een goede stap nodig had. Daarnaast konden we mogelijk in het verlengde ervan ondersteunen bij de inzet van Google Ads en Facebook.

Verder lezen

De aanpak

Allereerst hebben we samen bepaald wat er echt nodig was, zodat we het juiste team konden samenstellen voor Danny. Het verhaal en de uitstraling. De fotografie heeft Danny extern laten verzorgen door Robert Modderkolk. Wat een mooie beelden trouwens van de projecten ;).

Het team was compleet met Wessel, Mathijn, Marijn en Jeroen. Nadat we de nieuwe website online hadden gezet en de kurk spreekwoordelijk getrokken kon worden zijn we samen met Danny aan de slag gegaan om de advertenties in te regelen. Na een periode bleken de resultaten echter tegen te vallen. Samen met Danny hebben wij de website verder geoptimaliseerd en de nodige aanpassingen doorgevoerd. Inmiddels lopen de aanvragen binnen. Altijd fijn!

Verder lezen

Het resultaat

  • Copywrite
  • Website
  • Conversie optimalisatie

Danny Middelink

Creators Connect heeft 100% procent aan mijn verwachtingen voldaan! Ik zocht voor mijn bedrijf een partij die mijn website kan maken en ondersteuning biedt op marketing niveau.

Het contact was van begin af aan erg prettig, ze denken goed mee in oplossingen, vullen aan waar nodig en wat ik als zeer prettig ervaren heb zijn de korte lijntjes, snelle respons en actie.. Een absolute aanrader!

Creators van dit project

Wessel

communicatie

Mathijn

websites

Marijn

online marketeer

Jeroen

marketeer

Kunnen we helpen?

Jouw merk ook op de kaart te zetten?

We zitten bomvol ideeën en die delen we graag met je.