Website in een dag

In korte tijd een goede en professionele website

Het concept

Als team willen wij bedrijven helpen met hun marketing en communicatie. Van MKB tot ZZP. En voor bijna ieder budget kunnen wij onze klanten voorzien. Zo geldt het ook voor een website. Deze kan heel uitgebreid, maar wij hebben ook naar een modus gekeken wanneer het budget enigszins beperkt is. Hoe kunnen wij je dan alsnog helpen.

Zo is ons concept website in een dag ontstaan. We gaan letterlijk in één dag met elkaar samenwerken om jouw website te realiseren.

Voordelen van website in één dag

Bespaar tijd;

Een website maken kan zeer tijdrovend zijn. Met ons websiteconcept minimaliseer je echter jouw waardevolle tijd. Door de praktische insteek zorgen wij er samen voor dat je website staat. Goed, professioneel en aansprekend!

In één dag;

In één dag realiseren wij samen met jou de website. Op deze manier heb je als co-creator volledige controle over hoe je website eruit komt te zien. Je hoeft hiervoor niet creatief te zijn. Je moet alleen weten wat je mooi vindt. Ons voortraject helpt je hierop voor te bereiden.

Jij bent eigenaar van de website;

Nadat wij de website hebben gebouwd, zit je niet aan ons vast. Je kunt gaan en staan waar je wilt. Geen langlopende contracten. Het is een eenmalig tarief voor het realiseren van jouw website.

Een fijne samenwerking;

Van onze opdrachtgevers krijgen wij deze opmerking vaak terug. Een fijne samenwerking. En dat willen wij met jou ook bewerkstelligen. We geloven in de lange termijn en gaan deze relatie ook graag met je aan.

Een aantal website voorbeelden

Beelden spreken meer dan woorden en hieronder tref je een aantal websites die gecreëerd zijn. De meeste zijn gerealiseerd in één dag en bij sommige hadden wij net even wat meer tijd nodig.

Wat vinden anderen

Vivatec

Creators Connect heeft mij geholpen met de bedrijfsnaam, logo en website van Vivatec. Ze weten de juiste vragen te stellen en ik ben meer dan tevreden over het bereikte resultaat (www.vivatec.nl)! De sessie om je diensten aan te laten sluiten bij de ‘customer needs’ was voor mij erg verhelderend. Vanuit een duidelijk visie, missie en ambitie werken aan je website heeft goed gewerkt. Ik kreeg ook hulp bij het zoeken naar de juiste beelden om de goede sfeer neer te zetten, eigenlijk werden de beelden mij gewoon aangeleverd 😉 echt top!

Als ik verder groei en uitbreiding nodig heb ga ik zeker weer van de diensten van Creators Connect gebruik maken.

– Steef Niesing, Vivatec

Lab1538

Creators Connect heeft mij geholpen bij het ontwikkelen van een logo & huisstijl en mijn website. Ik ben erg blij met het resultaat. Het logo past perfect bij mij én had ik zelf niet zo kunnen bedenken. Idem voor de huisstijlkleuren. De website hebben we in 1 (intensieve) dag gebouwd en ziet er geweldig uit.

Van grote waarde is wat mij betreft dat Jeroen niet alleen een website bouwer is, maar vooral een marketeer: hij kijkt kritisch mee naar de content van de website. Daar is het echt beter van geworden. Het zijn daarnaast ook gewoon gezellige kerels en dat is wel zo fijn als je samenwerkt. 🙂 Nieuwsgierig naar het resultaat, kijk dan hier: https://lab1538.nl

– Maartje Le Goff

 

 

Contact

Creators Connect

Apeldoorn
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Oisterwijk
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk

KvK. 66204291