Locatie:

Zwitsal Apeldoorn
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Routebeschrijving

Astrid:
communicatie & branding

Werkt vanuit Apeldoorn

Verder lezen

De kracht van echte verhalen

Van origine ben ik communicatie adviseur, maar ik wilde veel meer dan dat. Ik vulde mijn studie aan met grafisch vormgeven en teksten schrijven. In de jaren dat ik werkte als marketing communicatie specialist ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in branding. Ik vind het waanzinnig interessant om te zien wat mensen (intrinsiek) motiveert. Want wat maakt een merk succesvol? De mensen! Zowel de ondernemers achter het merk, als de klanten die fan worden.

In 2015 ben ik gestart met Beingbrand. Ik wilde het verschil gaan maken voor ondernemers door ze te helpen zichtbaar te worden voor hun klanten, maar dan zonder marketingtrucjes en blabla. Ik geloof namelijk in de kracht van ‘echte’ verhalen. Ik ben ervan overtuigd dat als je echt laat zien wie je bent (als persoon of als bedrijf) en jouw ‘verhaal’ naar waarheid vertelt in passende vormgeving en teksten, je meer mensen weet te bereiken en aan jouw merk kunt binden. Zoals de naam aangeeft: be your brand, wees je merk, doe niet alsof.

Skills

  • branding
  • communicatie
  • vormgeving
  • copywriting
  • creatieve concepten

Verder lezen

Guilty Pleasure

Ik ben gek op historische kostuumdrama’s. Jane Eyre, Sissi, Outlander… Ik kom heel nuchter over, maar ben diep van binnen een echte romanticus.

Werk van deze creator

Bijzen en Dekker

Bekijk case

Hollander Techniek

Bekijk case