Vive Communicatie

“Samen werken aan een duurzame wereld! Daar zet ik mij met hart en ziel voor in.”

Over Vive Communicatie

Als communicatieadviseur wordt Marieke, eigenaar van Vive Communicatie, ingehuurd door diverse partijen waarbij de nadruk ligt bij verduurzaming. In 2016 was Marieke toe aan een website. De oude voldeed niet meer aan haar wensen qua Content Management Systeem en uitstraling. Ze wilde gemakkelijk haar blog kunnen bijhouden.

Uitwerking

We begonnen met het bepalen van de juiste flow en onderdelen voor de website. Met de sprekende kleuren, mooie beelden en goede content hebben wij een website gecreëerd, waar Marieke trots op kan zijn.

Geleverde diensten

Onlangs was ik bezig met de content op de site van Vive Communicatie. Wat ben ik nog steeds geweldig blij met mijn site. Het laat helemaal zien waar ik voor sta. Het heeft de uitstraling die bij mij past en biedt mij alle mogelijkheden om dat te laten zien wat ik wil. De site is gemaakt door Creators Connect. Ook over de samenwerking met Jeroen ben ik heel tevreden. Alles verliep gemakkelijk en vlot. Ook nu de site al een tijdje live is en ik soms even niet meer weet hoe ik iets moet plaatsen, kan ik nog steeds bij Jeroen terecht. Even een mailtje en binnen no-time heb ik antwoord. Top!

Marieke Gorkink

Eigenaar, Vive Communicatie

Meer werk

"

Afspreken?

Contactgegevens

Gegevens

+31(0)558448673

mail@creatorsconnect.nl

Vlijtseweg 128A, 7317 AK Apeldoorn, The Netherlands

Volg ons