RSRCH

“RSRCH is een werkomgeving die alle onderdelen van digitaal onderzoek ondersteunt.”

Over RSRCH

De onderzoeksomgeving van RSRCH ondersteunt alle stappen van het digitaal onderzoek. Onderzoekers kunnen sneller aan de slag, werken veilig samen én voldoen aantoonbaar aan de academische normen en wet- en regelgeving. Daarmee biedt RSRCH een unieke combinatie van functionaliteiten en voordelen voor zowel onderzoekers als organisaties.

Naast de kwaliteit van de onderzoeksomgeving en alle features is het onboarding proces ook belangrijk. Om hier nu en in de toekomst goed op in te kunnen spelen heeft RSRCH ons gevraagd om het onboarding proces inzichtelijk te maken waarbij er vanuit de klant/ gebruiker geredeneerd wordt. Hoe logisch is de flow van de onderzoeksomgeving, welke elementen kunnen verbeterd worden en welke voordelen kunnen extra bieden om het de klant/ gebruiker nog gemakkelijker te maken.

Uitwerking

Om vanuit de klant/ gebruiker te redeneren hebben wij persoonlijk de verschillende facetten van het totale onboarding en gebruikersproces met de RSRCH klant doorgenomen.

In het kort:
Inzichtelijk maken van gebruikersgroepen/ typen.
Feedback van de onderzoeksomgeving voor alle stakeholders in kaart gebracht.
Uitdagingen/ verbeterpunten inzichtelijk gemaakt tijdens het gebruik van het onderzoeksomgeving.

Op basis van o.a. bovenstaande hebben wij de user journey in kaart gebracht en onze aanbevelingen aangedragen om in de toekomst verbeterpunten aan te kunnen brengen in het onboarding en gebruikersproces voor zowel de gebruikers als de beleidsmakers binnen de organisatie.

Geleverde diensten

Meer werk

"

Afspreken?

Contactgegevens

Gegevens

+31(0)558448673

mail@creatorsconnect.nl

Vlijtseweg 128A, 7317 AK Apeldoorn, The Netherlands

Volg ons