Kieviet Afbouw

“Specialist in decoratief stucwerk”

Over Kieviet Afbouw

Kieviet Afbouw is hét stukadoorsbedrijf uit de regio Emmen. Tientallen jaren heeft Kieviet Afbouw zijn klanten voorzien van mooi afgewerkt stucwerk. Fred Kieviet, eigenaar, wilde echter zijn focus verleggen. Namelijk naar decoratief stucwerk. Exclusief, duurzaam en hoge kwaliteit stucwerk waarbij men hun huis of kantoor net die extra uitstraling en warmte kan geven.

Fred Kieviet, eigenaar van Kieviet Afbouw, was op zoek naar een partij die hem kon helpen om zijn merk Kieviet Afbouw te vermarkten. Een aantal jaar heeft hij verschillende partijen ingehuurd om hem hierbij te helpen, echter zonder succes. Zodoende is hij via via bij ons terechtgekomen. Voor Fred hebben wij de nieuwe huisstijl, advertenties, website en marketing & communicatie verzorgd samen met andere partijen. Na de implementatie heeft dit onder andere gezorgd voor meer website verkeer (+200%) en meer aanvragen (+500%).

Geheel ontzorgen

Kieviet Afbouw houdt zich bezig met zijn specialisme en wij ondersteunen hem in ons vakgebied. Van algehele Marketing & Communicatie, huisstijl creatie en middelen tot het begeleiden van Kieviet’s eigen webbouwer, het opzetten van SEA, het faciliteren van het inkoopproces bij onder andere regionale exploitanten. Het resultaat is een gedegen merk, met een professionele uitstraling en een toename in websiteverkeer, aanvragen én opdrachten. Wij hebben Kieviet Afbouw ontzorgd over de totale linie van marketing & communicatie.

Meer werk

"

Afspreken?

Contactgegevens

Gegevens

+31(0)558448673

mail@creatorsconnect.nl

Vlijtseweg 128A, 7317 AK Apeldoorn, The Netherlands

Volg ons