Harthop

“Het is tijd voor…”

Over Harthop

De afsluiting van een lang hoofdstuk. De start van iets nieuws, iets moois, iets anders. Ric Hop heeft Harthop gecreëerd. Oprechte interesse in wat anderen bezighoudt, vormgevoel en maatschappelijke betrokkenheid zijn voor mij de basisvoorwaarden voor het ontwikkelen van effectieve communicatie. Werken aan projecten met bevlogen mensen, niets is mooier dan dat.

Uitwerking

Ric Hop heeft ons gevraagd om zijn website te realiseren op basis van zijn eigen ontwerp. Het mooie van deze opdracht was dat het we het totale proces bijna letterlijk samen hebben doorlopen. Van overleg tot en met de realisatie. We hebben gemerkt dat onze slogan dit ook behelst ‘Samen maakt groot’.

Geleverde diensten

Het ontwikkelen en realiseren van communicatiemiddelen kan een behoorlijk gecompliceerd traject zijn. Het is dan heerlijk om te werken met een team wat snel, transparant en flexibel is. Harthop heeft bij meerdere projecten de betrouwbaarheid kunnen ervaren van Creators Connect. Zo wordt (samen)werken niet alleen effectief maar ook heel erg leuk.

Ric Hop

Communicatie, ideeën en realisatie, Harthop

Meer werk

"

Afspreken?

Contactgegevens

Gegevens

+31(0)558448673

mail@creatorsconnect.nl

Vlijtseweg 128A, 7317 AK Apeldoorn, The Netherlands

Volg ons