Get Circular Connected

“Hoe brengen we circulariteit in de praktijk”

Inleiding

Met Get Circular Connected bouwen we aan een netwerk van mensen in de regio die stappen willen zetten in het realiseren van de circulaire samenleving. Regelmatig worden er bijeenkomsten gehouden waarbij deze mensen elkaar ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan. Dit gebeurt voornamelijk online. Om een start te maken heeft Plek Apeldoorn ons gevraagd om een logo te creëren voor GCC.

Uitwerking

Het verzoek was om het redelijk lean and mean in te steken. In eerste instantie hebben wij de briefing doorgenomen en zijn wij diverse opzetjes gaan maken. Daarna hebben gezamenlijk een bepaalde richting gekozen en hebben wij het logo van GCC verder uitgewerkt. Met als resultaat een duidelijk, persoonlijke en liefdevolle uitstraling.

Geleverde diensten

Ik ken weinig mensen die zo dienstverlenend zijn als Jeroen! Hij staat altijd klaar om mee te denken, levert snel en accuraat en leeft zich in in het product of de dienst. Daarbij komt dat hij een heel fijn persoon is om mee te werken: professioneel & kundig, met humor, gezelligheid en interesse in de mens.

Verder is Jeroen breed ontwikkeld in zijn vakgebied, waardoor hij op meerdere inhoudelijke niveaus kan schakelen en vervolgens ook nog echt kan uitvoeren: ook een doener dus.

Als laatste vind ik hem creatief en kan hij mooie dingen maken. Ik zou hem zo aan iedereen aanraden!

Hij heeft voor ons de website van @Plek verder geprofessionaliseerd en werkt vaak ondersteunend in grote opdrachten: ontwerpt presentaties en huisstijl voor grote bijeenkomsten en hij denkt mee in uitvoering.

Kim Verschuren

Facilitator, Get Circular Connected

Meer werk

"

Afspreken?

Contactgegevens

Gegevens

+31(0)558448673

mail@creatorsconnect.nl

Vlijtseweg 128A, 7317 AK Apeldoorn, The Netherlands

Volg ons