Big Street 68

“Meer dan een warme tattoo familie”

Inleiding

Big Street 68. Dé winnaar van onze winactie in september 2017. In de auto naar Tegelen (Limburg). Ondanks de afstand een heerlijke rit. Relaxed, geen gestress in de file, gewoon muziekje aan en gaan.

In Tegelen aangekomen ontmoeten we Yanoezs. De eigenaar of voor intimi @bigstreet68boss. Een tattoo artiest: vriendelijk, open, duidelijk en vol met passie voor zijn vak. Hij legt uit waar Big Street 68 voor staat. Niet zomaar een tattooshop, maar een urban movement. Een tattoo familie, een shop, in te huren voor events en als brand toffe kleding voor  volwassenen én kinderen.

Uitwerking

Er is gekozen voor een nieuwe website. De oude was verouderd en was simpelweg aan vernieuwing toe. Allereerst zijn wij in gesprek gegaan om de juiste flow en gebruikerservaring uit te tekenen. Uiteindelijk hebben wij de keuze gemaakt om de eerste stappen te zetten. Op de website zijn de diverse diensten aanwezig, maar dit zal in de toekomst uitgebouwd worden. Het eindresultaat mag er zijn. Check bigstreet68.com.

Geleverde diensten

Professionaliteit ten top!
Jeroen denkt met je mee en geeft oplossend en doelgericht advies. Schakelt snel en je kan op zijn expertise vertrouwen. Al met al een fijne samenwerking met deze organisatie.

Cas Ngarbingan

Shopmanager, Big Street 68

Meer werk

"

Afspreken?

Contactgegevens

Gegevens

+31(0)558448673

mail@creatorsconnect.nl

Vlijtseweg 128A, 7317 AK Apeldoorn, The Netherlands

Volg ons