Portfolio

Van werk voor MKB tot ZZP

Fijn en zo divers

Sinds 2016 hebben wij een diversiteit aan werkzaamheden uitgevoerd voor onze klanten. Van marketing- en communicatievraagstukken als een customer journey, brandingsessie, marketingfunnel tot de creatie van een logo, huisstijl, website en zoveel meer.

We hebben het geluk om voor bedrijven uit verschillende sectoren het één en ander te mogen doen. Van de consultants, gemeentes, adviesbureaus, poppodium tot start-ups, verzekeraars, technische bedrijven en semi-overheidsinstellingen.

Zwitsal Apeldoorn

Zwitsal Apeldoorn is een ‘locatie’ in Apeldoorn dat veel te bieden heeft voor verschillende doelgroepen.

De uitdaging was om alle doelgroepen te voorzien van relevante informatie én inspiratie.

Vanuit de bestaande huisstijl hebben wij de doorvertaling gemaakt naar een frisse en overzichtelijke website, waarbij rekening wordt gehouden met het gebruikers- én beheer gemak.

Resultaat:
Een frisse website welke alle doelgroepen voorziet van de nodige kennis, relevante informatie en inspiratie.

Werkzaamheden

Website

Univé

In opdracht van Nzym hebben wij deel uit mogen maken van het fusietraject tussen Leksprong en Zuid-Holland. Hierbij zijn de nodige middelen voor de (interne) communicatie gerealiseerd.

Resultaat:
Een team smeden
Bewustwording bij personeel hoe omvangrijk een fusie is
Het beter overbrengen van kennis door middel van op maat presentaties.

Werkzaamheden

Filmopnames

Purpose traject meegedraaid

Ledenvergaderingen vastleggen

Vloggen

Presentatiemateriaal gecreëerd

Getooto

Get out of the Office is een geweldige locatie waar je als bedrijf terecht kunt voor uiteenlopende sessies. Want ‘out of the office’ is waar ideeën de ruimte krijgen en waar strategieën concreet worden. Waar meer gelijkwaardigheid, openheid, creativiteit en focus ontstaat.

In samenwerking met Astrid en Malouke van Beingbrand mochten wij de technische realisatie van de website uitvoeren.

Resultaat:
Een website welke goed in elkaar steekt en de uitstraling heeft die door Get out of the Office gedragen wordt.

Werkzaamheden

Website

Gigant

Met een 40.000 bezoekers per jaar zijn er voldoende kansen om een optimalisatieslag te maken wat betreft Marketing en Communicatie.

We hebben gekeken naar de huidige kopers- en klantreis en advies gegeven om op onderdelen kansen te pakken.

Resultaat:
Handvatten om met minimale inzet (laaghangend fruit) eerste stappen te zetten om gemiddelde klantwaarde op jaarbasis te verhogen.

Werkzaamheden

Kopers- en klantreizen inzichtelijk gemaakt

Renkum verduurzaamt samen

In opdracht van Diep hebben wij de communicatiemiddelen gecreëerd voor Renkum Verduurzaamt Samen.

Resultaat:
Een brand neerzetten wat de vele initiatieven binnen de gemeente Renkum uitdraagt. Ondersteunend aan de visie die de gemeente met Diep samen heeft bepaald. De gemeente bewust maken van de mooie initiatieven en zorgen voor een activerend karakter. 

Werkzaamheden

Huisstijl ontworpen

Banners (bomen)

Driehoeksborden

Social Media

GuideNGrow

Zorg. Op de één of andere manier geeft het een extra lading wanneer je bedrijven in de zorg helpt met hun online zichtbaarheid. GuideNGrow staat voor ambulante zorg. Dit is een individuele zorgspecialisme dat mensen begeleid van kleine groepen tot zelfstandig wonen. We hebben daarnaast een logo restyle gerealiseerd waarmee de kern van GuideNGrow nog beter geraakt wordt.

Resultaat:
Een warm logo en een website die geheel in de stijl is doorgevoerd met de relevantie die het nodig heeft.

Werkzaamheden

Logo creatie

Website

Lab1538

Organisatieadvies & Illustraties. Misschien is het verband niet gelijk duidelijk, maar als je het eenmaal weet, merk je wat illustraties kunnen bijdragen aan organisatieadvies. Uiteindelijk maak je het visueel nog duidelijker richting de organisatie. Maartje had wensen. Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. 

Resultaat:
Een totaalplaatje wat én lekker oogt, haar identiteit vertegenwoordigt en de kern raakt van haar bedrijf. 

Werkzaamheden

Logo creatie

Huisstijl ontworpen

Website realisatie

Vivatec

Een firestarter in het kort! Steef kwam bij ons met de vraag om meer richting te krijgen binnen zijn bedrijf tot en met de algehele uitstraling. We zijn gestart met een sessie over zijn missie, visie en waarden en eindigden met 2 websitesessies om tot het huidige resultaat te komen.

Resultaat:
Vivatec is geboren! Het zaadje was geplant en Steef bedacht hiermee zijn nieuwe bedrijfsnaam en slogan. Er ontstonden mooie inzichten en dat hebben wij doorgevoerd in logo, huisstijl en website. 

Werkzaamheden

Brandingsessie

Logo creatie

Huisstijl

Website

Nzym

De consultancy om quantum leaps te creëren binnen organisaties. Wij mochten aan de slag om de gehele branding aan te pakken. Van logo, huisstijl tot en met de online aanwezigheid.

Daarnaast neemt Nzym ons mee in sommige vraagstukken vanuit hun opdrachtgevers.

Resultaat:
Een professionele look and feel gerealiseerd wat de komende jaren vol trots door Nzym gedragen wordt. Daarnaast een samenwerking voor op de lange termijn.

Werkzaamheden

Logo creatie

Huisstijl

Website

Algehele marketingwerkzaamheden

Bayona Coffee

Een startup met een mix van Tanzania, Nederland en Engeland. Bayona Coffee was op zoek naar een oplossing om in korte tijd een professionaliseringsslag te maken.

Waar het begon bij een website in één dag is een logo en huisstijl snel bijgekomen.

Resultaat:
bayonacoffee.com

Werkzaamheden

Logo creatie

Huisstijl

Website

Qanz

Praktijkmanagers zijn degene die enorm veel baat hebben bij de trainingen van Qanz. Er wordt zoveel kennis overgedragen dat het tijd was voor een nieuwe online ‘jas’. In opdracht van Course-Flow zijn we aan de slag gegaan en hebben wij een verfrissende website samen met Anna gerealiseerd.

Resultaat:
Een website dat geheel past bij haar uitstraling én dienstverlening.

Werkzaamheden

Website

Opdrachtgevers

Testimonials

Gigant

Creators Connect is een zeer waardevolle (strategische) gesprekspartner over marketing, sales en communicatie. Praktisch, snel, terzakekundig, humorvol en met een helder inzicht in wat wel en niet werkt.

– Dirk de Bruin, Gigant

 

Nzym

Het is heerlijk om met Jeroen en de mensen van creators connect samen te werken. Jeroen is scherp, oplossingsgericht en zijn enthousiasme is besmettelijk. Jeroen ondersteunt mij in de brede zin van het woord. Meewerken met klantopdrachten, meedenken met de ontwikkeling van mijn bedrijf en het realiseren van de juiste uitstraling. Altijd weer die glimlach en ondertussen steeds leveren waar Jeroen en creators connect voor staat.

– Mark Reijnders, Nzym

 

Contact

Creators Connect

Apeldoorn
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Oisterwijk
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk

KvK. 66204291