Locatie:

Zwitsal Apeldoorn
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Routebeschrijving

Samen maakt groot

Verder lezen

Ondernemers voor ondernemers

Werken met Creators Connect betekent werken met zelfstandige professionals. Die hoef je niet uit te leggen wat een deadline is. Of wat het belang is van groei of marges. Ze zijn zelf ondernemer en denken met je mee. Zo worden we samen groot.

Verder lezen

Doe maar normaal, doen wij ook

Als zzp’ers houden we niet van gebakken lucht. We zeggen waar het op staat, want dat werkt het beste. Met die nuchtere houding en aanpak komen we snel tot de kern van het probleem. Afstemming, schakelen en door! Wel zo prettig.

Verder lezen

Waarom zijn wij geen reclamebureau?

Hopelijk hebben we je inmiddels duidelijk gemaakt dat we geen reclamebureau zijn. Waarom niet? Simpel. We geloven in de kracht van het sterkste team. Voor jouw uitdaging stellen we de beste professionals op. Helemaal op maat. Bovendien houden we ook van eigenwijze zzp’ers. Mensen die vanuit de liefde voor hun vak zelfstandig opereren en samenwerken waar nodig. The best of both worlds, in goed Nederlands. Oftewel: wel de voordelen van een reclamebureau, maar niet de nadelen.

Verder lezen

Samen maakt echt groot

Toen ik voor mezelf begon, merkte ik al snel dat ik het lekker vond om met andere zzp’ers samen te werken. Elk vanuit zijn eigen ervaring en vakgebied een marcom-vraagstuk benaderen en dan samen tot de beste oplossing komen. Met dat idee wilde ik meer doen, zonder afbreuk te doen aan de zelfstandigheid van mijzelf en de andere specialisten. Daaruit is Creators Connect geboren, want ik ben ervan overtuigd dat samen echt groot maakt. Zowel samen met klanten als samen met de Creators.

Groeten van Jeroen!

Mariëlle

“Soms wil je even sparren met een vakgenoot. En soms heb je elkaar gewoon nodig om een klus te klaren. Dat is het fijne aan Creators Connect!”