Creators Connect Apeldoorn
‘Zwitsal Apeldoorn’
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

055 8448 673
apeldoorn@creatorsconnect.nl
Routebeschrijving

Creators Connect Oisterwijk
‘KVL fabriek’
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk

013 303 23 49
oisterwijk@creatorsconnect.nl
Routebeschrijving

Creators Connect Apeldoorn
‘Zwitsal Apeldoorn’
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

055 8448 673
apeldoorn@creatorsconnect.nl
Routebeschrijving

Creators Connect Oisterwijk
‘KVL fabriek’
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk

013 303 23 49
oisterwijk@creatorsconnect.nl
Routebeschrijving

Samen maakt groot

Ondernemers voor ondernemers

Werken met Creators Connect betekent werken met zelfstandige professionals. Die hoef je niet uit te leggen wat een deadline is. Of wat het belang is van groei of marges. Ze zijn zelf ondernemer en denken met je mee. Zo worden we samen groot.

Digital marketing voor ondernemers

Doe maar normaal, doen wij ook

Als zzp’ers houden we niet van gebakken lucht. We zeggen waar het op staat, want dat werkt het beste. Met die nuchtere houding en aanpak komen we snel tot de kern van het probleem. Afstemming, schakelen en door! Wel zo prettig.

Waarom zijn wij geen reclamebureau?

Hopelijk hebben we je inmiddels duidelijk gemaakt dat we geen reclamebureau zijn. Waarom niet? Simpel. We geloven in de kracht van het sterkste team. Voor jouw uitdaging stellen we de beste professionals op. Helemaal op maat. Bovendien houden we ook van eigenwijze zzp’ers. Mensen die vanuit de liefde voor hun vak zelfstandig opereren en samenwerken waar nodig. The best of both worlds, in goed Nederlands. Oftewel: wel de voordelen van een reclamebureau, maar niet de nadelen.

Samen maakt echt groot

Toen ik voor mezelf begon, merkte ik dat het lekker werken was met zzp’ers. Iedereen vanuit zijn eigen ervaring en vakgebied een marcom-vraagstuk benaderen en dan samen tot de beste oplossing komen. Met dat idee wilde ik meer doen: de kracht van zelfstandige professionals samenbrengen. En van daaruit lokale ondernemers verder helpen. Dat werd Creators Connect. Want samen maakt groot! Vanuit datzelfde idee zijn we ook Creators Connect Brabant gestart, met lokale ondernemer Mathijn aan het roer.

Groeten van Jeroen!

Creators Connect Brabant

Ik heb eigenlijk dezelfde ervaring doorgemaakt als Jeroen. Samenwerken met zzp’ers is tof. Gedreven vakmensen die alles uit hun specialisme halen. Een eerdere samenwerking met freelancers liep op niets uit, maar toen ik me aansloot bij Creators Connect viel alles op zijn plek. We delen dezelfde visie en na enkele jaren samenwerking werd het tijd om mijn eigen lokale afdeling te starten. Je bent van harte welkom voor een Brabants worstenbroodje in de Leerfabriek KVL.

Groeten van Mathijn!

Mariëlle

“Soms wil je even sparren met een vakgenoot. En soms heb je elkaar gewoon nodig om een klus te klaren. Dat is het fijne aan Creators Connect!”