Succesvol worden met jouw passie

Creër de juiste basis voor jouw bedrijf

Creër de juiste basis

Als ZZP’er of ZP’er heb je een route bewandelt. Je hebt de durf gehad om je eigen bedrijf te beginnen! Super gaaf en natuurlijk ook heel spannend! Laat de opdrachten maar binnen komen! De meeste zelfstandigen maken hetzelfde mee. Of je nu schilder, boekhouder, coach of andersoortige zelfstandige bent, we willen allemaal hetzelfde. Succesvol zijn met iets wat je leuk vindt en waar je blij van wordt.

De één gaat het wat makkelijker af dan de ander. Gaandeweg heb je toch de behoefte om wat hulp te krijgen. En waarschijnlijk ook marketing en communicatie hulp (anders was je hier nu niet). Maar wat heb je nodig? En is het niet te duur? In het kort gaan wij samen met jou het gesprek aan. Welke wensen heb jij en hoe kunnen wij dit samen invullen. Voor jou kan een logo en huisstijl van toepassing zijn en voor een ander de website, een beursstand of simpelweg een flyer.

Op een laagdrempelige manier willen wij jou laten slagen. En wat ervoor nodig is? Dat bepalen wij samen.

Voordelen

  • Krijg jouw kern en onderscheidend vermogen inzichtelijk;
  • Op een laagdrempelige wijze creër je de juiste middelen voor jouw bedrijf;
  • Handvatten om te slagen met jouw bedrijf;
  • Betaalbare concepten;
  • Jouw doel wordt ons doel;
  • Continuïteit waarborgen van jouw bedrijf.

Hoe wil jij jouw bedrijf laden in de markt

Bij branding gaat het nog niet zo zeer om marketing – het verkrijgen – van klanten, maar meer om de drijfveren, eigenschappen en persoonlijkheid van het merk. Het ‘waarom’ van jouw merk en hoe je deze als bedrijf zijnde uitdraagt.

 

Hoe worden wij ervaren

Ric Hop

Het ontwikkelen en realiseren van communicatiemiddelen kan een behoorlijk gecompliceerd traject zijn. Het is dan heerlijk om te werken met een team wat snel, transparant en flexibel is. Harthop heeft bij meerdere projecten de betrouwbaarheid kunnen ervaren van Creators Connect. Zo wordt (samen)werken niet alleen effectief maar ook heel erg leuk.

Onze werkzaamheden:

Online marketing

Michael Muijssers

Ik was op zoek naar een websitebouwer met (eerste klas) kwaliteit en economy pricing. Had het niet beter kunnen treffen. Werken met Creators Connect is mij erg goed bevallen. Vanaf het begin was hun persoonlijke betrokkenheid te merken. Ze wisten mijn wensen nog mooier naar de website te vertalen!

Onze werkzaamheden:

Logo | Huisstijl | Website

Jolanda Houtman

Wat een fijne samenwerking! Wat een warm bad! Een super mooie website (kvgz.nl) gebouwd! Er wordt geïnteresseerd en goed naar ons geluisterd, waardoor Creators Connect perfect de essentie van onze organisatie weet neer te zetten en vorm te geven in de website. Tevens is er een folder en logo vervaardigd wat precies aansluit op onze organisatie.

Onze werkzaamheden:

Logo | Huisstijl | Website | Flyers

Over ons

Wij zijn een fullservice marcomteam met verschillende disciplines. Als team stellen wij bedrijven in staat om succesvol te zijn en uiteenlopende werkzaamheden bij ons uit te besteden. Wij zijn zelfstandige professionals met passie voor ons vak. We werken naadloos samen en vormen een hecht en professioneel team.

Opdrachtgevers

Vanaf januari 2020 zijn wij ook in Breda!En dat mag gevierd worden! ;)

Schrijf je in en maak kans op een online goodiepakket