Voor jou als ZZP’er

Creër de juiste basis voor jouw bedrijf

Creëer de juiste basis

Als ZZP’er of ZP’er heb je een route bewandelt. Je hebt de durf gehad om je eigen bedrijf te beginnen! Super gaaf en natuurlijk ook heel spannend! Laat de opdrachten maar binnen komen! De meeste zelfstandigen maken hetzelfde mee. Of je nu schilder, boekhouder, coach of andersoortige zelfstandige bent, we willen allemaal hetzelfde. Succesvol zijn met iets wat je leuk vindt en waar je blij van wordt.

De één gaat het wat makkelijker af dan de ander. Gaandeweg heb je toch de behoefte om wat hulp te krijgen. En waarschijnlijk ook marketing en communicatie hulp (anders was je hier nu niet). Maar wat heb je nodig? En is het niet te duur? In het kort gaan wij samen met jou het gesprek aan. Welke wensen heb jij en hoe kunnen wij dit samen invullen. Voor jou kan een logo en huisstijl van toepassing zijn en voor een ander de website, een beursstand of simpelweg een flyer.

Op een laagdrempelige manier willen wij jou laten slagen. En wat ervoor nodig is? Dat bepalen wij samen.

Voordelen voor jou als ZZP’er

Krijg jouw kern en onderscheidend vermogen inzichtelijk;

Op een laagdrempelige wijze creër je de juiste middelen voor jouw bedrijf;

Handvatten om te slagen met jouw bedrijf;

Betaalbare concepten;

Sparringspartner voor jouw doel;

Als zelfstandigen kennen wij jouw uitdagingen;

Continuïteit waarborgen van jouw bedrijf.

Hoe wil jij jouw bedrijf laden in de markt

Bij branding gaat het nog niet zo zeer om marketing – het verkrijgen – van klanten, maar meer om de drijfveren, eigenschappen en persoonlijkheid van het merk. Het ‘waarom’ van jouw merk en hoe je deze als bedrijf zijnde uitdraagt.

Jouw ideeën concreet maken

Of je nu consultant, stucadoor, financieel adviseur, fotograaf of architect bent, je start met de intentie om van jouw passie iets neer te zetten waarmee je mensen verder kunt brengen.

Maar waarom zouden mensen juist met jou zaken moeten doen? Wat drijft jou om juist dit te doen? Wie ben jij? Wat maakt jou anders dan de andere aanbieders? En hoe vertaal je dit naar jouw doelgroep? Dit en meer gaan wij samen ontdekken.

Dus wil je jouw bedrijf steviger neerzetten? Wil je voor jezelf duidelijk hebben wat je een ander kunt bieden? En wil je hiermee dus ook succesvol zijn? Dan helpen wij je graag verder.

De juiste middelen

Je hebt het nodige op poten gezet en je wilt nu de middelen optuigen die helemaal bij jou passen. Of je hebt het één en ander al gecreëerd maar je wilt ‘level up’. Een logo, een huisstijl, website, visitekaartjes, social posts en banners.

Alles wat je maar kunt bedenken is natuurlijk mogelijk. Maar wat heb je precies nodig? Wat heb je nodig om jouw doelgroep te bereiken, maar ook te bewegen?

Wij staan ervoor om iedereen in staat te stellen om succesvol te zijn. Je hoeft niet altijd duizenden euro’s kwijt te zijn om iets professioneels neer te zetten. We hebben bijvoorbeeld een websiteconcept vanaf 597 euro. Logo ontwerp vanaf 500 euro en een huisstijl zelfs vanaf 300 euro.

Hoe? Door slim te kijken naar de behoeften van onze collega zzp’er.

Opdrachtgevers

Testimonials

Vivatec

Creators Connect heeft mij geholpen met de bedrijfsnaam, logo en website van Vivatec. Ze weten de juiste vragen te stellen en ik ben meer dan tevreden over het bereikte resultaat (www.vivatec.nl)! De sessie om je diensten aan te laten sluiten bij de ‘customer needs’ was voor mij erg verhelderend. Vanuit een duidelijk visie, missie en ambitie werken aan je website heeft goed gewerkt. Ik kreeg ook hulp bij het zoeken naar de juiste beelden om de goede sfeer neer te zetten, eigenlijk werden de beelden mij gewoon aangeleverd 😉 echt top!

Als ik verder groei en uitbreiding nodig heb ga ik zeker weer van de diensten van Creators Connect gebruik maken.

– Steef Niesing, Vivatec

Lab1538

Creators Connect heeft mij geholpen bij het ontwikkelen van een logo & huisstijl en mijn website. Ik ben erg blij met het resultaat. Het logo past perfect bij mij én had ik zelf niet zo kunnen bedenken. Idem voor de huisstijlkleuren. De website hebben we in 1 (intensieve) dag gebouwd en ziet er geweldig uit.

Van grote waarde is wat mij betreft dat Jeroen niet alleen een website bouwer is, maar vooral een marketeer: hij kijkt kritisch mee naar de content van de website. Daar is het echt beter van geworden. Het zijn daarnaast ook gewoon gezellige kerels en dat is wel zo fijn als je samenwerkt. 🙂 Nieuwsgierig naar het resultaat, kijk dan hier: https://lab1538.nl

– Maartje Le Goff

 

 

Contact

Creators Connect

Apeldoorn
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Oisterwijk
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk

KvK. 66204291