Selecteer een pagina
Marketeer voor het winnen, boeien en binden van klanten voor jouw bedrijf.

Jeroen Hardenberg

Marketeer

creatorsconnect.nl
+31(0)55 8 448 673

Jouw persoonlijke marketeer: aangenaam!

Jeroen Hardenberg is freelance marketeer. Zijn specialisaties zijn het opzetten van marketingcampagnes, databasemarketing, klantenbinding en doelgroepanalyses. Vragen op het gebied van marketing en sales? Stel ze aan Jeroen!

Klanten winnen, boeien en binden

Jeroen is tevens de oprichter van Creators Connect. Hij heeft zijn sporen verdiend op het gebied van de marketing en sales. In 2016 heeft hij besloten om het unieke netwerk van Creators Connect op te zetten. Als professioneel marketeer heeft hij voor verschillende A-merken gewerkt en marketingvraagstukken beantwoord. Je kunt hierbij denken aan trafficmatige projecten, het inzetten en inkopen van reclame- en promotiekanalen, direct mail, marketingcampagnes, maar ook B2C (business to customer) en B2B (business to business). Klanten winnen, boeien en binden op een persoonlijke manier: dat is zijn passie.

Realiseer jouw marketingdoelen

Het maken van zogenaamde persoonlijke profielen klanten en doelgroepen, is een specialiteit van Jeroen. Hierdoor wordt marketing gerichter en effectiever ingezet. Op die manier realiseren we samen een hogere conversie. Zogenaamde datamarketing bevestigt hierbij jouw onderbuikgevoel, doordat we dit gevoel onderbouwen met statistische harde gegevens. Deze gegevens helpen jou om toekomstige en huidige klanten nóg beter te bedienen. Samen zorgen we voor een positieve en emotionele klantbeleving.

Jeroen over Creators Connect

“Creators Connect is een marketingbureau dat niet in één hokje geplaatst kan en wil worden. Wij zijn groots doordat we samenwerken. Wij zijn groots doordat we onze kennis delen en relaties bouwen. Door deze relaties vervolgens weer te delen, bouwen wij meer kennis op. Uitgebreide kennis voor onszelf, maar vooral voor onze opdrachtgevers. Onze creators kunnen marketingvraagstukken op geheel eigen wijze invullen. Dit doen we als team, maar ook als zelfstandige professional. Stel je vraag gerust!”

Referenties

Ik heb Jeroen ontmoet tijdens een netwerkbijeenkomst. We hadden meteen een leuk gesprek en daaruit volgde een afspraak om te kijken naar mijn website. Mijn website voldeed technisch niet meer (niet responsive, lastig cms) en straalde ook niet meer uit wat ik wilde zeggen. Op basis van mijn input heeft Jeroen een voorstel gedaan, dat paste bij mijn wensen en mijn budget. Hij heeft een nieuw ontwerp gemaakt op basis van de bestaande huisstijl. Dat gaf direct al een moderne uitstraling. De teksten en foto’s kon ik vervolgens zelf gemakkelijk plaatsen. Wat ik vooral erg prettig vond, is het proces dat we samen hebben doorlopen. Ik had wel iets voor ogen, maar wist het ook niet altijd precies. Door samen op te trekken, is het dat geworden wat ik wilde. De werkwijze van Jeroen is erg plezierig, Hij reageert snel, werkt professioneel en is ontzettend klantgericht. Ik kan hem met een gerust hart aanbevelen!

Marieke Gorkink

Eigenaar, Vive Communicatie

Jeroen is een deskundig en zeer service gerichte analist. Heeft goede kennis van zaken en maakt zijn beloftes waar. Ik werk nu een jaar met hem samen op een zeer positieve en constructieve manier waarin Jeroen altijd heldere afspraken maakt en deze ook nakomt.

Mark Nouwen

VP Business Engineering, Adoptiq

Jeroen heeft voor ons de verspreidplannen voor de winkels gemaakt zodat we op de juiste deurmat vallen met de miljoen folders die we huis aan huis verspreiden. Ik heb Jeroen ervaren als een meedenker, pro-actief en bereidt net dat stapje meer te zetten om de klant tevreden te maken.

Saskia Euwe

Directeur/Eigenaar, Baden+

De afgelopen 3 jaar heb ik met Jeroen intensief samengewerkt aan verschillende klant -en doelgroepsegmentatie projecten. De samenwerking met Jeroen heb ik als bijzonder prettig ervaren. Met Jeroen weet je meteen waar je aan toe bent; Jeroen is eerlijk en open; sociaal en een gezellige gesprekspartner; en met name een zeer deskundige analist die jou organisatie de juiste kant op kan sturen als het gaat om segmentatievraagstukken. Jeroen werkt snel, secuur en je data(kwaliteit) is in goede handen. Jeroen werkt pro-actief en neemt zelf het initiatief om zoveel mogelijk werk uit je handen te nemen. Kortom, Jeroen is een aanrader voor iedereen die meer uit zijn doelgroep en klanten wil halen en is daarnaast gewoon een heel leuk persoon.

Wesley van Ham

X-Channel Marketeer, Macintosh Retail Group

Op het gebied van datamarketing en segmentatie heb ik prettig samengewerkt met Jeroen. Hij denkt proactief mee aan de beste oplossing voor de klant, wat resulteert in een effectief verspreidplan.
Dankzij zijn expertise op het gebied van datamarketing, bereiken klanten effectief hun doelgroep.

Wiebe Slim

Traffic, HSP Reclame & Communicatie

Nieuwe ideeën binnen jouw bedrijf nodig?