Selecteer een pagina

Klantenbinding met onze creatieve specialisten

Klantenbinding met onze creatieve specialisten

Lokale helden helpen jou om klanten te behouden

Hoe behoud jij je huidige klanten? Doe jij aan klantenbinding? Onze marketingadviseurs helpen jou met het behouden van je bestaande klanten. Nieuwe klanten werven is belangrijk, maar het blijven boeien van je klanten is de volgende belangrijke stap. Creators Connect helpt MKB Nederland met deze marketingklus.

Marketing: van klant naar fan!
Creators Connect zorgt ervoor dat jouw klant een fan wordt van jouw product of dienst. Klanten worden echte fans die jouw diensten promoten en zorgen voor marktvergroting. Wij helpen jou om je marketingdoelen te behalen. We helpen je om jouw klanten te binden aan je bedrijf. Jouw klanten komen bij je terug en blijven bij je kopen.

Persoonlijke klantbenadering
Hoe doen jullie dat dan, die klantenbinding? Onze marketingadviseurs en creators werken vanuit een strategie. We helpen je met het delen van interessante feitjes en betrekken zo jouw klanten bij je bedrijf. We denken met je mee over slimme aanbiedingen en prijzen aanverwante producten of diensten tegelijkertijd ook aan.

Persoonlijke aandacht is het sleutelwoord, daar houden klanten van. Dit kost echter veel tijd. Onze marketingadviseurs nemen die taak van je over. Freelance marketeers die voor jou uiteenlopende marketinginspanningen verzorgen. Ze bevinden zich middenin jouw bedrijfsproces in een adviserende en uitvoerende rol. Kwetsbaar maar effectief. Jij houdt je bezig met jouw specialisme en wij houden ons op de achtergrond bezig met jouw marketingactiviteiten.

Creators Connect marketingstrategie

Wij geloven in het effect van goede marketing. Creators Connect biedt jou de volgende basisprincipes op het gebied van marketingstrategie.

  • Marketingadvies en ondersteunen bij het uitvoeren van marketingstrategie
  • Het boeien en behouden van bestaande klanten
  • Snel en effectief een marketingoplossing door gebruik van ons creatieve netwerk
  • Inkoopvoordelen door samenwerking met diverse specialisten
  • Betrokkenheid en passie om fans voor jouw bedrijf te creëren

“Samen met jouw klanten bereik je meer. Samen maakt groot.”

Wij delen onze kennis van marketing

1. Kies je moment

Een consument doorloopt een aantal fases voordat hij of zij daadwerkelijk klant wordt. Deze fases gebruiken wij in jouw marketingstrategie en marketingplan. Ook na de aankoop is er een aantal fases om rekening mee te houden.

  • De klant creëert een behoefte
  • De klant komt in aanraking met jouw dienst of product
  • De klant neemt jouw dienst of product af
  • De klant ervaart het gebruik van de dienst of het product
  • De klant deelt ervaringen met de omgeving

Onze marketeers kennen deze fases en helpen jou om op het juiste moment de klant te benaderen.

2. Behoud je klant

Jouw doelgroep heeft voor je gekozen: ze zijn klant geworden. De eerste hobbel is genomen, goed nieuws! Je bedrijf en klantenbestand groeit. Klantbehoud is dan de volgende belangrijke stap. Een nieuwe klant winnen kost normaal gesproken meer inspanning dan een bestaande klant behouden. Mits je dit volgens een slimme marketingstrategie doet uiteraard. Onze marketeers helpen jou daarbij en helpen je om in te springen op de behoefte van jouw huidige klanten. We ondersteunen je om je klanten te blijven boeien. Samen met jou gaan wij kijken naar leuke en doeltreffende acties om ervoor te zorgen dat je je nieuwe klanten kunt verwelkomen en kunt blijven bloeien.

3. Maak ze fan!

Wij maken fans van jouw klanten. We leggen ze in de watten en verzorgen de ultieme klantenbinding. Creators Connect werkt met structuur. We creëren fans die positieve reclame voor jou gaan maken.

Jouw dienst of product wordt door jouw omgeving goed ervaren. Deze ervaringen worden gedeeld: jouw positieve mond tot mondreclame is geboren! Sociale media kunnen hierbij een belangrijke rol spelen. Socialmediastrategie is een vak apart. Onze marketingadviseurs helpen je er graag bij!

Op zoek naar klantenbinding?

Onze creators helpen je graag. Stuur ons een mail en wij beantwoorden jouw vragen.