Locatie:

Zwitsal Apeldoorn
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Routebeschrijving

Kennisbank

Verder lezen

Hapklaar

We zijn de kwaadste niet, dus delen we graag uit. Hier een flinke portie kennis, speciaal voor de kleine ondernemer die geen tijd heeft voor een dure coach of een cursus van de LOI. Hapklaar en op de juiste temperatuur. En heb je alsnog een vraag, dan weet je ons te vinden. Veel plezier!

Blog

Filter:
Naamsbekendheid Visual van Coca cola uithangbord.

Naamsbekendheid. De basis voor je merk

Je bent net begonnen met je bedrijf of je loopt al een aantal jaartjes mee en het wordt tijd voor een volgende stap in je groei. Dan is het natuurlijk wel fijn als je merknaam een beetje bekend is. Dat mogelijke klanten van je horen. Want ja: onbekend maakt onbemind, luidt niet voor niets een heel oud gezegde. Dus moet je werken aan naamsbekendheid. Het is de basis voor elke ondernemer.

Lees meer
Corporate Story

De kracht van een corporate story

Misschien herken je het wel. Je bent ooit als ondernemer in je eentje begonnen. Je zoekt klanten of opdrachtgevers en bent eigenlijk 24/7 met je bedrijf bezig. Het gaat lekker en je groeit. Je neemt mensen aan en voor je het weet ben je met 5 of 10 collega’s. Dan moet je ook serieus met je merk en marketing aan de slag. Uitdaging!

Lees meer
Website optimalisatie

Haal jij het maximale uit je website? 10 dikke tips

Voor vrijwel elk bedrijf is de website een van de belangrijkste communicatiekanalen. Of het nu alleen een online visitekaartje is of een dikke online salesmachine, het moet gewoon goed zijn. Dat begint met een professionele uitstraling om vertrouwen te wekken bij potentiële klanten. Het toont aan dat je wilt investeren in een waardevolle online aanwezigheid.

Lees meer

Sociale media? Oh nee!

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Niet alleen privé, maar ook zakelijk worden ze dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. En ja, daar kun je dus ook best nieuwe klanten of nieuw personeel vandaan halen. Maar hoe? Geen paniek. Het is niet zo ingewikkeld.

Lees meer

Wat is jouw plek in de markt?

Een goede merkpositionering is belangrijk voor elke organisatie, groot en klein. Maar wat is het eigenlijk. En waarom is het…

Lees meer

Sales of branding: wat is belangrijker?

Sales of branding? Oké. Laten we maar meteen duidelijk zijn: ze zijn natuurlijk allebei essentieel voor een succesvolle onderneming.

Lees meer

Kunnen we helpen?

Kunnen we jou helpen met een positionering, branding of merkidentiteit? Of met een mooi nieuw logo of een complete huisstijl?

We zitten bomvol ideeën en die delen we graag met je.