Locatie:

Zwitsal Apeldoorn
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Routebeschrijving

Kennisbank

Verder lezen

Hapklaar

We zijn de kwaadste niet, dus delen we graag uit. Hier een flinke portie kennis, speciaal voor de kleine ondernemer die geen tijd heeft voor een dure coach of een cursus van de LOI. Hapklaar en op de juiste temperatuur. En heb je alsnog een vraag, dan weet je ons te vinden. Veel plezier!

Blog

Filter:

Bouw loyaliteit op: Doelgroepsegmentatie voor succes

Als kleine ondernemer ben je een soort duizendpoot. Je moet meerdere rollen spelen: die van verkoper, marketeer, boekhouder, en soms…

Lees meer
Interne communicatie visual waar staat: your ideas matter, write them down ;)

Interne Communicatie: Motor Achter Je Merk

Denk je aan branding of aan bouwen aan je merk, dan denk je waarschijnlijk vooral aan logo’s, social media, dikke…

Lees meer
Plaatje Contentmarketing - man met 2 schoenen voor de camera.

De Essentie van Contentmarketing: Waarde & Relevantie – De Nuchtere Kijk

Oké. We geven het meteen toe. In marketingland zijn we nogal goed in het creëren van buzz-words, het opblazen van…

Lees meer
Naamsbekendheid Visual van Coca cola uithangbord.

Naamsbekendheid. De basis voor je merk

Je bent net begonnen met je bedrijf of je loopt al een aantal jaartjes mee en het wordt tijd voor een volgende stap in je groei. Dan is het natuurlijk wel fijn als je merknaam een beetje bekend is. Dat mogelijke klanten van je horen. Want ja: onbekend maakt onbemind, luidt niet voor niets een heel oud gezegde. Dus moet je werken aan naamsbekendheid. Het is de basis voor elke ondernemer.

Lees meer
Corporate Story

De kracht van een corporate story

Misschien herken je het wel. Je bent ooit als ondernemer in je eentje begonnen. Je zoekt klanten of opdrachtgevers en bent eigenlijk 24/7 met je bedrijf bezig. Het gaat lekker en je groeit. Je neemt mensen aan en voor je het weet ben je met 5 of 10 collega’s. Dan moet je ook serieus met je merk en marketing aan de slag. Uitdaging!

Lees meer
Website optimalisatie

Haal jij het maximale uit je website? 10 dikke tips

Voor vrijwel elk bedrijf is de website een van de belangrijkste communicatiekanalen. Of het nu alleen een online visitekaartje is of een dikke online salesmachine, het moet gewoon goed zijn. Dat begint met een professionele uitstraling om vertrouwen te wekken bij potentiële klanten. Het toont aan dat je wilt investeren in een waardevolle online aanwezigheid.

Lees meer

Kunnen we helpen?

Kunnen we jou helpen met een positionering, branding of merkidentiteit? Of met een mooi nieuw logo of een complete huisstijl?

We zitten bomvol ideeën en die delen we graag met je.