Marketing Communicatie op maat

Laat je organisatie groeien met de juiste specialisten.

De juiste kennis voor jouw organisatie

Je hebt de nodige sporen als organisatie verdient. Je wilt een bepaalde groei inzetten waarbij je weet dat je (meer) marketing en communicatie specialisme nodig hebt.

Nu kun je ervoor kiezen om een persoon in loondienst te nemen die de marketing en communicatie gaat optuigen voor jouw organisatie. Maar voor welk specialisme kies je? Wat is er binnen jouw organisatie nodig? Hoe zorg je dat je meer klanten en partners binnenhaalt? Je hebt zoveel verschillende smaken, maar je weet dat bijna zeker dat je met één marketing en communicatiemedewerker niet alles in huis haalt en nog steeds veel zaken moet uitbesteden om je doelen te behalen. Daarnaast wil je ook voor continuïteit binnen je marketing en communicatie zorgen.

De oplossing kan een team op maat zijn. Je hebt specialisten nodig die je kunnen voorzien in het totale plaatje van marketing en communicatie. Voor het marketing en communicatieplan heb je marketing en communicatiespecialisten nodig. Voor de vindbaarheid is een SEO, SEA, Social Media en onder andere website specialist nodig. Voor de creatie van middelen heb je een ontwerper, fotograaf, videograaf en tekstschrijver nodig.

Afhankelijk van jouw doelstellingen bepalen wij samen hoe jouw MarCom team eruit komt te zien.

Dus waarom voor één persoon (marketeer of communicatiespecialist) kiezen, terwijl je voor dezelfde kosten een heel team aan het werk hebt voor jouw organisatie.

Als Creators Connect zijn wij jouw flexibele MarCom-team.

Voordelen MarCom team

  • MarCom team op basis van wat er nodig is;
  • Continuïteit van de werkzaamheden;
  • De basis voor jouw organisatie creëren;
  • Beheersbare kosten;
  • De juiste specialisten;
  • Het behalen van jouw organisatiedoelen.

Ook als marketing en communicatie boost

Wanneer je al een marketing communicatie medewerker of meerdere in dienst hebt dan kunnen wij ook een ideale mix creëren waardoor jouw medewerker én meer handjes erbij krijgt én meer kennis toegereikt krijgt. Op deze manier ondersteun je jouw collega en kun je in korte een solide basis creëren waar je collega in de toekomst gemakkelijk mee verder kan. Denk hierbij aan een traject van een jaar waarna je collega meer handvatten heeft en waar nodig onze diensten in het tweede jaar aanvullend inzet.

 

Over ons

Wij zijn een fullservice marcomteam met verschillende disciplines. Als team stellen wij bedrijven in staat om succesvol te zijn en uiteenlopende werkzaamheden bij ons uit te besteden. Wij zijn zelfstandige professionals met passie voor ons vak. We werken naadloos samen en vormen een hecht en professioneel team.

Opdrachtgevers

Vanaf januari 2020 zijn wij ook in Breda!En dat mag gevierd worden! ;)

Schrijf je in en maak kans op een online goodiepakket