MarCom voor MKB

De juiste specialist(en) om jouw ambities en doelstellingen te realiseren

Een team afgestemd op jouw doelen

Je hebt de nodige sporen als organisatie verdient. Je wilt een bepaalde groei inzetten waarbij je weet dat je (meer) marketing en communicatie specialisme nodig hebt.
Nu kun je ervoor kiezen om een persoon in loondienst te nemen die de marketing en communicatie gaat optuigen voor jouw organisatie. Maar voor welk specialisme kies je? Wat is er binnen jouw organisatie nodig? Hoe zorg je dat je meer klanten en partners binnenhaalt? Je hebt zoveel verschillende smaken, maar je weet dat bijna zeker dat je met één marketing en communicatiemedewerker niet alles in huis haalt en nog steeds veel zaken moet uitbesteden om je doelen te behalen.

Een heel MarCom team voor dezelfde kosten als één vaste medewerker
Daarnaast wil je ook voor continuïteit binnen je marketing en communicatie zorgen.
De oplossing kan een team op maat zijn. Je hebt specialisten nodig die je kunnen voorzien in het totale plaatje van marketing en communicatie. Voor het marketing en communicatieplan heb je marketing en communicatiespecialisten nodig. Voor de vindbaarheid is een SEO, SEA, Social Media en onder andere website specialist nodig. Voor de creatie van middelen heb je een ontwerper, fotograaf, videograaf en tekstschrijver nodig.

Afhankelijk van jouw doelstellingen bepalen wij samen hoe jouw MarCom team eruit komt te zien. Dus waarom voor één persoon (marketeer of communicatiespecialist) kiezen, terwijl je voor dezelfde kosten een heel team aan het werk hebt voor jouw organisatie.

Als Creators Connect zijn wij jouw flexibele MarCom-team.

Voordelen van een op maat Marketing- en Communicatie team

De juiste specialisten;

Continuïteit van de werkzaamheden;

Één aanspreekpunt;

Beheersbare kosten;

Snellere groei;

Eerder behalen van doelen;

MarCom team op maat.

Voor een tijdelijk project of juist meer

Een team voor een project

Je organisatie initieert een project waarbij marketing- en/of communicatie benodigd is. Deels kun je intern opvangen, maar een deel moet ook extern aangetrokken worden. Je hebt een ontwerper, een copywriter en een online specialist.

Of je hebt een webbouwer, SEO specialist, tekstschrijver, ontwerper en copywriter nodig. Afhankelijk van jouw behoeften stellen wij een team samen. De juiste specialisten die naadloos met elkaar samenwerken om jouw doel te behalen.

Een team voor een boost

Als bedrijf kun je toe zijn aan een nieuw plan de campagne qua algehele marketing en communicatie. Met het huidige team kun je stappen maken, maar je verwacht dat het team wel een boost kan gebruiken om de doorlooptijd te verkorten.

Door meer ‘handjes’ om jouw team heen te creëren slaag je erin om dit te bewerkstelligen. Dit kan in het voortraject zijn om richting te bepalen, midden in het traject of juist samen een traject van een bepaalde periode aan te gaan.

Opdrachtgevers

Testimonials

Gigant

Creators Connect is een zeer waardevolle (strategische) gesprekspartner over marketing, sales en communicatie. Praktisch, snel, terzakekundig, humorvol en met een helder inzicht in wat wel en niet werkt.

– Dirk de Bruin, Gigant

 

Nzym

Het is heerlijk om met Jeroen en de mensen van creators connect samen te werken. Jeroen is scherp, oplossingsgericht en zijn enthousiasme is besmettelijk. Jeroen ondersteunt mij in de brede zin van het woord. Meewerken met klantopdrachten, meedenken met de ontwikkeling van mijn bedrijf en het realiseren van de juiste uitstraling. Altijd weer die glimlach en ondertussen steeds leveren waar Jeroen en creators connect voor staat.

– Mark Reijnders, Nzym

 

Contact

Creators Connect

Apeldoorn
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Oisterwijk
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk

KvK. 66204291