Websites

“Jouw online aanwezigheid”

Wat is een website

Een website is een verzameling webpagina’s op het wereldwijde web. De pagina’s en andere bestanden die nodig zijn voor de weergave van de website worden opgeslagen op een webserver die continu verbonden is met het internet.

De individuele pagina’s vormen één geheel dankzij hyperlinks, die het mogelijk maken door de website te bladeren. Internetsites hebben meestal een eigen domeinnaam en de pagina’s binnen de site hebben allemaal een eigen unieke locatie (URL).

Een website kan verschillende doelstellingen hebben. Er zijn websites die informeren (denk aan een online encyclopedie of een weblog), websites die bezoekers in staat stellen te communiceren en informatie uit te delen (denk aan een sociale netwerksite) en websites met een commercieel doel, zoals een zakelijke website. Wanneer een website behalve informatie over een product ook de optie biedt artikelen online te bestellen, hebben we te maken met een webwinkel.

Waarom bij Creators Connect

Je eigen website. Dat is toch niet zo moeilijk? Mijn neefje doet het na schooltijd en is er ongeveer een week mee bezig. Ja, veel gehoord en er zitten natuurlijk altijd een paar parels in de familie. Mocht je nu geen familielid of vriend hebben die het voor je doet, neem dan contact met ons op.

Wij vinden naast de uitstraling, ook de werking en de flow belangrijk. Inmiddels hebben wij meerdere websites gerealiseerd voor uiteenlopende klanten met uiteenlopende invullingen. Door de jaren heen hebben wij natuurlijk de verschillende mogelijkheden ondervonden. Van budget hostingpartijen met bijna geen ondersteuning tot en met over de top hosting voor een éénpagina website. Waar moet je op letten, waar moet je rekening meehouden en welke handigheden kun je (kosteloos) toevoegen aan je website?

Wij realiseren het geheel voor je. Afhankelijk van je wensen en eisen maken wij een plan op maat. Laten we eerst kennismaken om de mogelijkheden te bespreken. Leuk!

Onze andere diensten

Contactgegevens

Gegevens

+31(0)558448673

mail@creatorsconnect.nl

Vlijtseweg 128A, 7317 AK Apeldoorn, The Netherlands

Volg ons