Selecteer een pagina

Meer omzet door inzicht in je huidige klanten

Meer omzet door inzicht in je huidige klanten

Bereik je doelen met goede klantinformatie

Loop jij voor op jouw concurrentie? Zorg jij dat je je marketingdoelstellingen bereikt met de juiste informatie? Creators Connect werkt met reclamebureaus en mediabureaus om jou de juiste informatie te verstrekken over je klanten. We geven je informatie over je huidige klanten, maar ook over toekomstige klanten: jouw doelgroep. Kennis is macht en de basis van een goede marketingcampagne.

Zorg voor informatie over jouw doelgroep

Eerst leggen we je het verschil tussen een reclamebureau en een mediabureau uit. Een reclamebureau verzorgt reclamecampagnes: helder. De reclamebureaus waar wij mee werken helpen met het uitdenken, ontwikkelen en uitvoeren van deze reclame-uitingen.
Een mediabureau moet je zien als een adviesbureau. Zo’n bureau adviseert bedrijven op het gebied van communicatie, media en middelen. Bedrijven worden zo geholpen om in contact te komen met potentiële klanten en doelgroepen.

Reclamebureaus en mediabureaus baseren hun input op basis van klant- en doelgroepinformatie. Deze informatie en de mogelijkheden ervan, zijn niet bij ieder bedrijf bekend. Door te investeren in databasemarketing, consumentendata, klantanalyses en doelgroepsegmentatie, weet je wat er speelt onder je doelgroep. Je weet wat jouw klanten bezighoudt. Waardevolle informatie waar jouw bedrijf op in kan spelen.

Creators Connect helpt jou om die belangrijke informatiebronnen te vertalen in effectieve reclamecampagnes. Die campagnes verdienen zich terug en leveren je omzet op!

“Maak het onderscheid en weet wie jouw klanten zijn. Kennis is macht.”

Databasemarketing

Creators Connect helpt jou om jouw klant persoonlijk en individueel te benaderen. Er is informatie over jouw klanten beschikbaar. Heel veel informatie. Veel van die informatie wordt niet gebruikt. Dat is zonde! Het vertelt je veel over je klanten.

Professionele databronnen kunnen een enorme verrijking bieden aan het dienstenpakket van jouw bedrijf of onderneming. Door slim met data om te gaan, krijg je kwalitatief en professioneel inzicht in je klanten. Dit zorgt voor doelgerichte communicatie en efficiënte marketing.

Klantanalyse en doelgroepanalyse

Het is belangrijk om analyses op je klanten en je doelgroep uit te voeren. Tevens is het verstandig om een onderscheid te maken in enerzijds je groep klanten en anderzijds je groep potentiële klanten: jouw doelgroep. Het zijn twee groepen die grote overeenkomsten hebben, maar het zijn ook groepen die verschillen vertonen.

Door een kwalitatieve verdiepingsslag te maken tijdens een klantanalyse of doelgroepanalyse, is het mogelijk om de meest waardevolle groepen in beeld te krijgen. Creators Connect maakt voor jou inzichtelijk wie er tot deze groepen behoren, binnen het voor jou interessante marktgebied. Vervolgens kan de doelgerichte en efficiënte benadering beginnen.

Uitvoering van het marketingplan

Creators Connect helpt je ook in de fase ná de databasemarketing, doelgroepanalyse of klantanalyse: de uitvoeringsfase. We voeren de marketingadviezen in de praktijk door. Hiervoor werken wij samen met onze professionele creators.

Iedere creator van Creators Connect heeft een eigen specialisme en levert maatwerk. Dit werkt optimaal. Een specialist voor elk vakgebied. Die zoektocht hebben wij al voor je gedaan! Jouw tijd is hier te waardevol voor. We helpen je dus niet alleen met adviezen en analyses. Ook bij de uitvoering van de marketingcampagne kunnen wij jou helpen.

Overtuigd?

We helpen je graag. Stuur ons een mail en wij beantwoorden jouw vragen.