Over ons

“Samen maakt groot”

Creators Connect

Creators Connect is in 2016 opgericht in Apeldoorn. Wij zijn een fullservice marketingteam met verschillende disciplines. Als team willen wij bedrijven in staat stellen om uiteenlopende werkzaamheden bij ons uit te besteden. Wij zijn zelfstandige professionals met passie voor ons vak. We werken naadloos samen en vormen een hecht en professioneel team.

Onze missie is om bedrijven succesvol te maken, ongeacht hun marketingbudget. Onze visie is om een geliefd merk te worden met een internationaal én toch lokaal karakter. Een merk waar men onderdeel van wil zijn omdat wij elkaar leren en inspireren hoe je succesvol kunt zijn. Laat jouw bedrijf en merk groeien door onze kennis, ervaring en passie.

Van onze relaties krijgen we altijd waardevolle feedback. Wat we goed doen,
waar we ons kunnen verbeteren en waar wij ons in onderscheiden.

Verantwoordelijk

We voelen ons verantwoordelijk voor ons werk, maar ook er buiten. Soms verloopt een opdracht niet even soepel. We blijven mensen. Wij nemen onze verantwoording in het geheel en gaan altijd op zoek naar een gepaste oplossing. Ook als het buiten de scope van de opdracht valt, helpen wij onze relaties verder.

Samenwerken

Het zit natuurlijk al in onze naam en slogan ‘samen maakt groot’. En hier geloven wij in. Samen kom je veel verder. En dan niet alleen een samenwerking met een klant, maar ook de samenwerking met andere professionals. De focus ligt voor ons bij de doelstelling(en) van de klant en mede door goede samenwerkingen is deze nog beter haalbaar.

Humor

Zonder humor wordt het gewoon saai. Één dag zonder kan nog, maar twee op een rij wordt erg moeilijk ;). Humor brengt ons verder én ook dichter tot elkaar. Het is ook goed voor je gezondheid, maakt een opdracht én de samenwerking vaak veel leuker en zorgt er uiteindelijk voor dat de gezamenlijke creativiteit gaat bruisen. En dit komt weer ten goede van de opdracht en doelstellingen van jou.

Onze creators

Medea Huisman

Medea Huisman

Fotograaf

Gerben Verhaar

Gerben Verhaar

Ontwerper

Maren Bruin

Maren Bruin

Ontwerper

Krispijn de Haas

Krispijn de Haas

Ontwerper

Demian en Stefan

Demian en Stefan

Filmmakers

Jeroen Hardenberg

Jeroen Hardenberg

Marketeer

Tamara Taekema

Tamara Taekema

Visagist

Vanaf januari 2020 zijn wij ook in Breda!En dat mag gevierd worden! ;)

Schrijf je in en maak kans op een online goodiepakket